A vezetési morál és a KRESZ Magyarországon

Cikkek Fórum Modellek Szerviz Akciók Használt autók Racing Team
bejelentkezés
honda
Ön szerint a jövőben melyik megoldás fog érvényesülni a személyautózás területén?


Keresés a oldalonKulcsszó:
Honda fórum
Topik: Honda Civic fun klub
User: juhaszattila
Sziasztok! A hétvégén egy sajnálatos baleset következtében totálkáros lett a család imádott 2009-es évjáratú Honda Civic-je. Az autó hátulja gyakorlatilag eltűnt, de az utastér, motor, váltó, kárpitok, stb. sértetlenek. Az autó 140.000 km-t futott, végig szervizelt és egyébként makulátlan állapotú. Ha bárkit érdekelne az autó, esetleg további részletre lennétek kíváncsiak, egyeztethetünk a juhaszattila@hotmail.c om címen. Üdv!
Topik: Honda tuning
User: FoliaPest
Sziasztok! Bár nem a szó szoros értelmében tuning, de mégis ide sorolnám. Megnyitottuk második karosszéria fóliázó műhelyünket, ami Pesten a III. kerületben az első. Ha egyedi megjelenést szeretnél autódnak, vagy csak élnél a nyitási akciónkkal, keress bátran a swfan.hu@gmail.com címen. Fólia típustól függően akár már 200.000ft-tól átcsomagoljuk autód 3 év garanciával. A sebesség legyen veletek.
Topik: Honda Civic fun klub
User: itsmargery
Sziasztok! Évek óta a kertben álló 96os zöld békacivicünk bontásra került. A belseje nagyrészét szétszereltük, így azok elemenként is vásárolhatóak. A kaszni motorral és első lámpákkal a kertben áll. A kiszerelt alkatrészek fényképezve vannak, ha valaki érdeklődne. A motor és a kaszni külön-külön, vagy egyben is vihető 40000 forintért annak a vállalkózó szellemű embernek aki kihúzza a kb 45 fokos lejtésű kertből. a kasznin sérülések vannak, illetve korrodált. Érdeklődni lehet: https://www.facebook.c om/kaposztar
Honda hírlevél
Honda hírlevél: minden a Honda háza tájáról. Havonta a legfrissebb cikkek, információk, koncepciók, tuning ötletek! Iratkozz fel most!


autó portál

A fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak! arrow Bejelentkezés


A vezetési morál és a KRESZ Magyarországon

Szerző Hozzászólások
Moped
2008-02-18, 21:37
Szerintem némelyik szakaszon még a 180 is mehetne!
Mondjuk amikor nagyon gyér a forgalom éjszaka vagy hajnalban!
Integra Type-R
2008-02-11, 19:02
Civc VTI részére 2008-02-04
A megfelelően biztonságos szakaszokon tényleg értelmesebb lenne ha 160-ra emelnék a határt. Esetleg még azt lehetne, hogy ezt digitális táblákkal felülbírálják rossz idő esetén vagy ilyesmi.
Civc VTI
2008-02-04, 23:00
Jó kérdés felvetés ez a 160-as sebességhatár Magyarországon. Olvastam, hogy az Osztrákoknál ugye van ez a kísérleti szakasz, ahol egy ideje már 160-al lehet menni, és hogy nem lett több baleset. Ennek nyomán a csehek és a szlovákok is be akarják vezetni az autópályákon a 160-as limitet. Teljesen értelmetlen ez a 130, trabantoknak való.
Honda CBF
2008-02-04, 20:22
Sziasztok! A Honda D-R-M-et kérdezném, hogy lézerblokkoló és trafipax előrejelző forgalmazásával és telepítésével foglalkoztok-e?

1 [2]

arrow Vissza a topikok listájához
XBODY Veresegyház Grill Burger

Új Jazz

Insight

CR-Z

Civic Type S

Civic 4D

Civic-Hybrid

Civic 5D

Accord

Accord-Tourer

CR-V
Cikkek | Fórum | Modellek | Szerviz | Webáruház | Akciók | Használt autók
Racing Team | Tuning | Szavazás | Regisztráció
Expedient logó
Minden jog fenntartva. Honda-auto.hu 2008
Honlapkészítés, webdesign: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.